Nieuws

 • Richtlijnen cursussen en workshops

  19 augustus 2020

  In september ben je weer welkom om een cursus of workshop te volgen bij CultuurSpoor Best. We vragen je om je aan een aantal regels te houden in verband met het coronavirus.

  Bekijk details van Richtlijnen cursussen en workshops

 • Boekjes en babbels start weer!

  14 augustus 2020

  Op dinsdag 1 september is het weer zover: dan start een nieuw serie Boekjes en babbels. Een gezellig voorleesuurtje voor de allerkleinsten, 0-4 jaar, door onze specialist jeugd Elly van Gelder.

  Bekijk details van Boekjes en babbels start weer!

 • Volop nieuwe cursussen

  25 juni 2020

  Bij CultuurSpoor Best kun je vanaf dit najaar weer allerlei interessante cursussen volgen. Vanaf eind juli bekijk je het cursusaanbod op deze website. Of kom naar de open dag op 12 september!

  Bekijk details van Volop nieuwe cursussen

 • Regels bibliotheekbezoek

  7 juni 2020

  Met deze regels houden we het bibliotheekbezoek voor iedereen veilig. Lees ze goed door en kom voorbereid naar de Bibliotheek.

  Bekijk details van Regels bibliotheekbezoek

 • Richtlijnen muzieklessen vanwege coronamaatregelen

  7 juni 2020

  Om de muzieklessen van CultuurSpoor Best veilig te laten verlopen, hebben we de volgende maatregelen genomen. Hiermee voldoen we aan de voorschriften van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

  Bekijk details van Richtlijnen muzieklessen vanwege coronamaatregelen

 • Neem een proefles

  5 juni 2020

  Wil je muziekles nemen? Je kunt nu tegen een kleine vergoeding een proefles volgen bij CultuurSpoor Best. Meld je snel aan!

  Bekijk details van Neem een proefles