Richtlijnen cursussen en workshops

Gepubliceerd op: 18 november 2020 16:15

De cursussen en workshops worden vervolgd. Vanaf donderdag 19 november ben je weer welkom! Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen jou dit ook te doen.

Inrichting leslokalen

Al onze leslokalen zijn ingericht volgens de 1,5 meter-regels. Dit betekent dat ook in de bibliotheek lesruimtes zijn ingericht en in- en uitgangen zijn aangepast. Bij de definitieve uitnodiging voor een cursus staat het lokaal vermeld waar je les krijgt. Ook wordt aangegeven of je via de CultuurBank of via de oude ingang van de Bibliotheek de lesruimte kunt bereiken. Bij de ingang is handgel aanwezig.

Regels

Het is veilig bij ons een cursus/workshop te volgen als iedereen zich houdt aan de volgende regels:

  • Kom niet naar de les als je ziekteverschijnselen hebt zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn.
  • Verder verzoeken wij je rekening te houden met elkaar, voldoende afstand te houden tot anderen en je handen (vaker) te wassen of te desinfecteren.
  • Kijk voor je vertrekt naar de les naar je mail of de docent zich ziek heeft gemeld. Een afgezegde les wordt aan het einde van de cursus ingehaald.
  • Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vragen onze docenten en cursisten dit ook te doen.