Bibliotheek

Kinderboekenweek 2020

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

Klik hier voor alle activiteiten in de kinderboekenweek

Service en vragen

Antwoord op al je vragen over reserveren, verlengen, e-books lenen of de websites en apps van de Bibliotheek.

Lenen en lezen

Blader door onze collectie en vind je favoriete genres, e-books, luisterboeken, muziek, en ga zo maar door.

Jeugd en Jongeren

Lezen, gamen, werkstukken maken, boeken luisteren voor je leeslijst of studeren voor je theorie-examen. Voor alle leeftijden heeft de bibliotheek iets in huis.

Scholen en kinderopvang

Alles over ons onderwijs-aanbod: informatie over de schoolbibliotheek, de leukste leesactiviteiten voor je klas of groep en nog veel meer.

Ouder en kind

Laat je kind kennismaken met lezen. Hier vind je tips over voorlezen, digitale prentenboeken, BoekStart, het jeugdlidmaatschap en meer.

Leren en studeren

In de Bibliotheek kun je je ontwikkelen. Nederlands oefenen, (beter) leren omgaan met de computer, in alle rust studeren voor je examens of een cursus volgen.

Nieuws

 • Boekjes en babbels start weer!

  Op dinsdag 1 september is het weer zover: dan start een nieuw serie Boekjes en babbels. Een gezellig voorleesuurtje voor de allerkleinsten, 0-4 jaar, door onze specialist jeugd Elly van Gelder.

  14 augustus 2020

  Bekijk details van Boekjes en babbels start weer!

 • Regels bibliotheekbezoek

  Met deze regels houden we het bibliotheekbezoek voor iedereen veilig. Lees ze goed door en kom voorbereid naar de Bibliotheek.

  7 juni 2020

  Bekijk details van Regels bibliotheekbezoek