de online Bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?


Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Registreer je nu in 3 makkelijke stappen voor de online Bibliotheek.

Nog geen lid?

Als je lid wordt van CultuurSpoor Best, heb je meteen toegang tot duizenden boeken, e-books, films, luisterboeken en meer. 

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je telefoon of tablet

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Gebruik dan onze nieuwe online Bibliotheek-app. Je kunt in deze app zoeken, vinden, lenen, lezen en luisteren.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Dat kan, met de software van Adobe Digital Editions nodig. De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Lees je liever op je computer of laptop? Je kunt onze e-books ook lezen in je browser. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Ik heb nog meer vragen

Bekijk de veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Tijdens service-uren van maandag tot vrijdag (14.00 tot 17.00) en op zaterdag (10.00 tot 17.00) kun je in de Bibliotheek in het centrum terecht met vragen over registreren, aanmelden en lenen van e-books en luisterboeken via de online Bibliotheek.

Heb je een specifieke vraag over het installeren van e-books of het gebruik van een e-reader? Kom dan op dinsdag of vrijdag tussen 13.30 en 15.00 langs bij het inloopspreekuur van Seniorweb in de Bibliotheek in het centrum.