de online Bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?


Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Registreer je nu in 3 makkelijke stappen voor de online Bibliotheek.

Nog geen lid?

Als je lid wordt van CultuurSpoor Best, heb je meteen toegang tot duizenden boeken, e-books, films, luisterboeken en meer. 

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je tablet of smartphone

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je mobiele telefoon of tablet? Gebruik dan onze e-booksapp. Kies een e-book op de website van de online Bibliotheek. Het lezen doe je in de app.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Als je onze e-books op je e-reader zet, heb je de software van Adobe Digital Editions nodig. Weet je niet hoe dat moet? De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Heb je geen tablet, smartphone of e-reader? Of lees jij gewoon graag op je computer of laptop? Je kan onze e-books ook lezen in je browser. Daarvoor heb je verbinding met internet nodig.

Ik heb nog meer vragen

Bekijk de veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Tijdens service-uren van maandag tot vrijdag (14.00 tot 17.00) en op zaterdag (10.00 tot 17.00) kun je in de Bibliotheek in het centrum terecht met vragen over registreren, aanmelden en lenen van e-books en luisterboeken via de online Bibliotheek.

Heb je een specifieke vraag over het installeren van e-books of het gebruik van een e-reader? Kom dan op dinsdag of vrijdag tussen 13.30 en 15.00 langs bij het inloopspreekuur van Seniorweb in de Bibliotheek in het centrum.