Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Spiegelman

  Lars Kepler

  Vijf jaar na haar verdwijning wordt een 16-jarig Zweeds meisje, kort daarvoor vermoord, aangetroffen op een kinderspeelplaats; waar zij die vijf jaar is geweest is een raadsel..

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Spiegelman

 • De gastenlijst

  Lucy Foley

  Als een jong, succesvol stel op een bijna onbewoond eiland gaat trouwen, lijken de gasten en het bruidspaar het naar hun zin te hebben, maar er dreigen geheimen naar buiten te komen die de bruidegom niet bekend wil hebben.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De gastenlijst

 • Slaap

  Lars Kepler

  Als een vermist en doodgewaand slachtoffer van een seriemoordenaar, die al dertien jaar in de gevangenis zit, plotseling opduikt, wordt de zaak heropend om een ander slachtoffer te redden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Slaap

 • Springvloed

  Cilla Börjlind, Rolfa Börjlind

  Een jonge Zweedse studente van de politieacademie onderzoekt een 'cold case' uit 1987 die verbonden blijkt met moorden in het heden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Springvloed


Boek van de maand

Ruth Ware Een voor een

Als een groep aandeelhouders van een Brits bedrijf dat een populaire muziek-app heeft ontwikkeld, bij elkaar komt in een Frans skidorp, wordt de een na de ander vermoord.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken