Jongeren | 12-15 jaar

Als je jonger bent dan 18 jaar kun je gratis lid worden van de Bibliotheek. Je kunt dan lekker veel boeken lenen, maar ook games, strips en tijdschriften.

Lees deze e-books op je telefoon of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

De VakantieBieb is open!

naar de vakantiebieb

In de VakantieBieb-app staan e-books en luisterboeken voor iedereen. Dus ook als je geen lid bent! Ga naar de VakantieBieb op de online Bibliotheek en download de app.

Maak kans op een Beats-koptelefoon

naar de winactie

Wil jij kans maken op een Beats-koptelefoon? Download dan de VakantieBieb-app en vertel ons welk e-books of luisterboek je het leukste vindt. Dan maak je kans op de Beats Solo Pro!

Nieuwe boeken bij de bieb

Werkstuk of spreekbeurt?

Naar de ThuisBieb

Zoek je informatie voor je spreekbeurt? Of moet je een werkstuk maken voor school? Op jeugdbibliotheek.nl en kun je kiezen uit meer dan 300 onderwerpen. 

Boeken lezen voor school

Lezen voor de lijst

Zoek je een leesboek voor school? Met Lezen voor de lijst vind je het boek, e-book of luisterboek dat bij je past. Ook kun je heel gemakkelijk je leesniveau testen.

'Match' winnaar Jonge Jury

Jonge Jury

Match van Buddy Tegenbosch heeft de Jonge Jury 2020 gewonnen! Bekijk op de pagina van de Jonge Jury ook de andere winnaars en nominaties.

Luisterboeken voor thuis

Naar de LuisterBieb op Jeugdbibliotheek.nl

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Download de gratis LuisterBieb-app op je mobiele telefoon of tablet. 

E-books lezen op je mobiel

Naar alle e-books op Jeugdbibliotheek.nl

E-books zijn boeken die je kunt lezen op je tablet of telefoon. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen!

Speciaal voor jou: de vestiging op het Heerbeeck College

In Best hebben we een Bibliotheekvestiging op het Heerbeeck College. Als je daar op school zit, heb je extra voordelen:

  • Automatisch lid

    Zit je op het Heerbeeck College, dan ben je vanzelf al lid van CultuurSpoor Best. Als jeugdlid kan je gratis lenen: boeken, e-books, games en meer.

  • In de school

    Je hoeft maar één deur door om van school in de bieb te komen. Daar kun je ook boeken reserveren uit het centrum (die zijn er dan de volgende dag) en boeken inleveren.

  • Boeken voor jou

    In de schoolbibliotheek op het Heerbeeck College vind je de leukste Young Adult-boeken.

Dyslectisch? Kies een boek van het Makkelijk Lezen Plein

Naar Makkelijk Lezen