Schooltv voorleesfilmpjes

Resultaat 11 - 20 (van 24)

Weergaveopties:

 • Superbeesje is al onderweg Bekijk details

  Guido van Genechten

  Een prentenboek over een superheld. Superbeesje helpt alle dieren van de hele wereld die in nood zitten. Juist als hij wil gaan slapen, roept er weer een ander dier in nood. Geen paniek, Superbeesje is al onderweg.

  Bekijk details van Superbeesje is al onderweg

 • Fijn Kerstfeest Bekijk details

  Jørgen Hofmans, co-auteur Camila Fialkowski

  Een animatie van het prentenboek 'Fijn Kerstfeest'. Het is bijna Kerstmis en het is druk op straat. Overal waar je kijkt zie je mensen. Het lijkt alsof iedereen haast heeft. Niemand ziet de mooi versierde etalages en Kerstlampjes. Ook bij de familie Sloddervos is het een drukte van belang...

  Bekijk details van Fijn Kerstfeest

 • Kasper de schilder Bekijk details

  Lars Klinting

  Kasper gaat een kastje schilderen en Flip helpt hem. Maar welke kleur wordt het kastje? Flip heeft een goed idee. De buitenkant schilderen ze blauw en de binnenkant wit. Het ene deurtje wordt geel en het andere deurtje rood. De boven- en onderkant maken ze zwart... Zo'n mooi kastje heb je nog nooit gezien!

  Bekijk details van Kasper de schilder

 • Meneer Po Bekijk details

  Milja Praagman

  Meneer Po is keurig netjes. Hij is altijd op tijd. En zijn kleren zijn elke dag piekfijn in orde. Nooit gaat er iets mis. Tot hij op een dag zijn bril vergeet. Hij krijgt zijn kleren niet aan. Zijn brood kan hij niet smeren. En als hij naar zijn werk gaat, kan hij zijn hoed niet vinden. Maar wat heeft Meneer Po dán op zijn hoofd gezet?

  Bekijk details van Meneer Po

 • Deze dag kan niet meer stuk Bekijk details

  Erik van Os & Elle van Lieshout

  Op een dag begint Fredje Frot aan een lange reis naar zee, en alles wat hij meeneemt is zijn loodzware gereedschapskist. Zijn moeder snapt er niets van. Aan brood en drinken heb je toch veel meer onderweg? Maar Fredje zegt: maakt je niet druk. Een kist met ijzer brengt geluk... En hij krijgt gelijk.

  Bekijk details van Deze dag kan niet meer stuk

 • De koe die een ei legde Bekijk details

  Andy Cutbill

  In dit filmpje is de geanimeerde versie te zien van het prentenboek 'De koe die een ei legde'. Koe Nelly denkt dat ze heel gewoon is en niets bijzonders kan...

  Bekijk details van De koe die een ei legde

 • Mejuffrouw Muis aan de Costa del Sol Bekijk details

  Elle van Lieshout & Erik van Os

  In dit filmpje is de geanimeerde versie te zien van het prentenboek 'Mejuffrouw Muis aan de Costa del Sol'.

  Bekijk details van Mejuffrouw Muis aan de Costa del Sol

 • Viezeltje Bekijk details

  Suzan Peeters

  Prentenboek over rommel maken en lekker vies worden. Mevrouw Stoffel vist Viezeltje, de dochter van de burgemeester uit de vuilnisbak. Zij verandert in een mum van tijd de woonkamer van mevrouw Stoffel in een zwijnenstal.

  Bekijk details van Viezeltje

 • Meneer René Bekijk details

  Leo Timmers

  Prentenboek over schilderen en het besef dat het hebben van veel spullen niet gelukkig maakt. Alles wat meneer René schildert lijkt net echt. Op een dag wordt het ook allemaal echt!

  Bekijk details van Meneer René

 • En wat nu? Bekijk details

  C. Norac & Kristien Aertssen

  Een prentenboek over een olifant met een groot hart maar veel dorst.

  Bekijk details van En wat nu?