Regels voor bezoekers

We hanteren strenge afstands- en hygiene-regels voor de gezondheid van jezelf, medebezoekers en medewerkers van CultuurSpoor. We vragen onze bezoekers zich aan die regels te houden, zodat het bezoek aan de bibliotheek voor iedereen prettig verloopt.

Inleveren

Je kunt je materialen inleveren in de inleverbak die staat bij de toegangsdeuren van de bibliotheek van CultuurSpoor. Zodra ze worden ingeleverd gaan de boeken 72 uur in quarantaine.

Lenen

De bibliotheek is alleen geopend voor bibliotheekleden en alleen voor het lenen van materialen. Er kan geen gebruik gemaakt worden van het toilet, de leestafel en de computers. 

 Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen, die heb je nodig om materialen te kunnen lenen.

 Regels bibliotheekbezoek:

- Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op

- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van de bibliotheek

- Kom met maximaal 1 andere persoon uit je huishouden. Kinderen t/m 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid.

- Bezoekers worden alleen toegelaten met een door de Bibliotheek verstrekt boodschappenmandje (1 p.p.). Zijn de mandjes op dan moet je wachten tot er weer een beschikbaar is.

-  Je leent materialen zelf uit via het zelfbedieningssysteem.

- Volg de aangegeven routing naar de uitgang.

- Houd 1,5 meter afstand.

- Kom alleen om materialen in te leveren en/of te lenen Maak je bezoek zo kort mogelijk en neem geen boeken uit het schap, behalve als je ze daadwerkelijk gaat lenen.

Andere uitgang, maximaal 30 mensen tegelijk binnen

De in- en uitgang zijn van elkaar gescheiden. Let goed op de pijlen, want de uitgang zit nu ergens anders. 

Er mogen maximaal 30 bezoekers naar binnen. Bij de ingang staat een mandje - gebruik hiervan is verplicht - 1 per persoon.

Vragen ?

CultuurSpoor Best - de bibliotheek is bereikbaar:

* telefonisch op maandag t/m zaterdag 10.00-14.00 uur: 0499-372609

* per mail: info@cultuurspoorbest.nl