Corona: informatie en maatregelen

We kunnen jullie weer welkom heten!

Om te zorgen dat het verblijf bij CultuurSpoor Best voor iedereen prettig en veilig verloopt hebben we enkele belangrijke regels - voor de bibliotheek en voor de muzieklessen. Lees deze goed door voordat je naar CultuurSpoor komt.

Regels bibliotheekbezoek

Wil je weten waar je rekening mee moet houden als je naar de Bibliotheek komt? Lees dan de regels door en kom goed voorbereid naar de bibliotheek.

Zo houden we het prettig en veilig voor iedereen.

De CultuurBank

Het café is weer geopend! Vanaf 1 juni voor lunch en vanaf 1 juli voor diner. Iedereen kan weer gewoon gebruik maken van de toiletten - ook in de Bibliotheek.

De wachtruimes van Muziek en Dans zijn gesloten.

Vragen en bereikbaarheid

CultuurSpoor Best is telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag 10.00-14.00 uur via 0499-372609. En per e-mail via: info@cultuurspoorbest.nl

Inleveren

Je kunt je materialen inleveren in de inleverbak die staat bij de toegangsdeuren van de bibliotheek van CultuurSpoor. Zodra ze worden ingeleverd gaan de boeken 72 uur in quarantaine.

Lenen

De bibliotheek is alleen geopend voor bibliotheekleden en alleen voor het lenen van materialen. Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen, die heb je nodig om materialen te kunnen lenen.

In- en uitgang

De in- en uitgang zijn van elkaar gescheiden. Let goed op de pijlen, want de uitgang zit nu ergens anders.  Bij de ingang staat een mandje - gebruik hiervan is verplicht - 1 per persoon.

Richtlijnen muzieklessen vanwege coronamaatregelen

Je bent weer welkom in het gebouw van CultuurSpoor. Dit zijn de Covid-19-richtlijnen die wij aanhouden

Bekijk details