Vragen over de cursussen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over het volgen van een cursus bij CultuurSpoor Best.


Gaat de cursus waarvoor ik mij heb opgegeven altijd door?

  • Eén week van tevoren krijg je te horen of de cursus doorgaat. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De cursus die ik graag wil doen zit vol. Wat nu?

Wij kunnen je op een wachtlijst plaatsen. Mocht er een cursist verhinderd zijn dan nemen we contact met je op. Ook bewaren wij je gegevens mochten wij in het volgende seizoen dezelfde cursus programmeren.

Het lukt me niet om online te boeken, wat nu?

Je kunt je online aanmelden en betalen met iDeal. Mocht dit niet lukken dan kun je contact opnemen met CultuurSpoor Best, Raadhuisplein 32, Best. Als je langskomt kun je ter plekke de inschrijving regelen.

Ik wil graag meer inhoudelijke informatie over de cursus, kan dat?

Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de cursus of workshop dan kunnen wij jein contact brengen met de docent. Hiervoor hebben wij je telefoonnummer nodig zodat de docent contact met je kan opnemen. Stuur een e-mail of bel 0499 - 372609.

Hoe bepaal ik mijn taalniveau bij een taalcursus?

Wij kunnen je in contact brengen met de docent. Hiervoor hebben wij je telefoonnummer nodig zodat de docent contact met je kan opnemen.

Hoe kom ik aan een lesboek?

Het lesboek is niet bij de cursus inbegrepen. De boeken dien je zelf te bestellen. Dit kun je bijvoorbeeld doen via www.bol.com. Een week voorafgaand aan de cursus wordt bepaald of de cursus doorgaat. Als de cursus doorgaat ontvang je de literatuurlijst per e-mail.


Geen antwoord op je vraag gevonden?