Belastingaangifte doen? Het kan bij de bibliotheek

 

Voor 1 mei aangifte doen

 

Moet je aangifte doen voor de inkomstenbelasting, dan moet dit voor 1 mei! Dat gaat via de online omgeving van de Belastingdienst.

 

Geen internet of computer? Kom naar de bibliotheek

 

Wil je zelf aangifte doen, maar heb je thuis geen computer of internet? Kom dan naar de bibliotheek. Hier kun je grais een (speciaal beveiligde) computer gebruiken voor de aangifte van de belasting. Ook kun je hier je belastingaangifte gratis printen. Deze service kun je ook gebruken als je geen lid bent van de bibliotheek.

 

Vragen over je belastingaangifte?

 

Op dinsdag 14 en woensdag 15 maart kunt u uw vragen over de belastingaangifte stellen op het inloopspreekuur georganiseerd door CultuurSpoor Best i.s.m. KBO, PVGE, FNV, WBO en Sociale Raadslieden. 

 

Zelf zaken doen met de overheid? De bibliotheek helpt

 

Wist je dat de bibliotheek cursussen geeft om via de computer te werken met de digitale overheid? Je leert bijvoorbeeld belastingaangifte doen en toeslagen regelen, en DigiD aanvragen en gebruiken en de omgeving MijnOverheid verkennen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om de cursus te volgen. Lees meer

 

Invulhup nodig?

 

Bibliotheekmedewerkers verlenen algemene hulp, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor hulp bij het invullen van belastingaangifte verwijzen we door. Hiervoor kun je terecht bij:

  • WBO
  • Belastingservice KBO
  • Vakbond FNV
  • Sociale Raadslieden