Curiosityworld: lezing en workshop

06 okt

CultuurSpoor Best organiseert met Sandra van Dam een coole wetenschappelijk ochtend die geheel in het teken staat van Vriendschap.
Wij gaan de avonturen beleven van Tim die vriendschap sluit met Proxy, een buitenaards wezentje.
“Nietsvermoedend kijkt Tim door de telescoop. He? Zie ik dat nou goed? Het lijkt wel een buitenaards ruimteschip of zit er een flinke vlek op mijn lens? Tim maakt snel de lens van de telescoop schoon en kijkt opnieuw naar de ruimte. En ja hoor, weer diezelfde vorm maar wat gebeurt er nu? Het lijkt wel of het ruimteschip gaat landen. Moet ik nu bang worden of vind ik het zo spannend om te gaan kijken. Tim besluit om naar het ruimtevaartuig toe te gaan en wat hij dan ontdekt..!”
We starten met een kinderlezing over het leggen van contacten en het maken van contacten met buitenaardse wezentjes. Aansluitend een coole workshop over buitenaardse aliens en verre gekke planeten. Geschikt voor nieuwsgierige kinderen van 5 t/m 7 jaar

De workshop is onderdeel van het programma voor de Kinderboekenweek, maar staat ook in het teken van het Weekend van de Wetenschap. Inschrijven kan via receptie@cultuurspoorbest.nl. 

11:00 - 12:30
Prijs: € 7,50