Bijeenkomst leesclub geschiedenis

31 jan

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 is voor de eerste keer de Week van de Leesclub. In deze week staan geschiedenis leesclubs centraal. Op donderdag 31 januari organiseert CultuurSpoor Best een bijeenkomst waarin informatie wordt gegeven over het opstarten van een geschiedenis leesclub.

Leerzaam en verrijkend
Boeken bieden stof tot praten. Duizenden Nederlanders die deelnemen aan een leesclub hebben dat al ontdekt. Je steekt er veel van op en het bespreken van de boeken is leerzaam en verrijkend. De praktijk leert dat leesgroepen geschiedenis zowel mannen als vrouwen trekken. CultuurSpoor Best levert graag de boeken.

Meedoen?
Het initiatief komt van de Brabantse bibliotheken, samen met de landelijke leescluborganisatie Senia. De bijeenkomst bij CultuurSpoor Best is op donderdagmiddag 31 januari. Start is om 14:00 uur, aanmelden kan via receptie@cultuurspoorbest.nl. Belangstelling, maar verhinderd op 31 januari? Meld dit dan ook via receptie@cultuurspoorbest.nl.Kijk voor meer informatie op cultuurspoorbest.nl of op weekvandeleesclub.nl.

14:00 - 15:00
Gratis