Team

 • Cecilia van Wijk Heerbeeck College

  Leesmediaconsulent

  Voor veel mensen is het een droom om van hun hobby hun werk te maken. Cecilia is hierin geslaagd! Leesbevordering vormt de rode draad in haar carrière als bibliothecaresse, die zij begon in Zuid-Afrika. Later werd ze onderdeel van het bibliotheekteam in Best en sinds 2010 werkt ze samen met collega's bij de vestiging op het Heerbeeck College. Hier focust ze zich op haar primaire interesse: leesbevordering. Iedere dag omringd zijn door boeken en mensen die van lezen houden maakt haar gelukkig

  Bekijk details van Cecilia van Wijk

 • Elly van Gelder

  Specialist Jeugd

  Als jong meisje was Elly bang dat haar ouders zouden doodgaan. Ze kreeg toen een kinderboek over het overlijden van een opa en oma. Zo'n boek laat je als kind anders kijken. Precies wat cultuur betekent voor Elly: uit je eigen perspectief kruipen en andere invalshoeken onderzoeken. Boeken helpen haar nog steeds om genuanceerder naar dingen te kijken.

  Bekijk details van Elly van Gelder

 • Ingrid van Beek

  Directeur-Bestuurder

  CultuurSpoor bouwt aan een Culturele Hotspot in Best. Een mooie uitdaging, vindt Ingrid. Iedere werkdag is anders: contact met de doelgroepen en het aanbieden van laagdrempelige en integrale cultuureducatie, ontmoeting en kennisdeling. Samen zorgen voor een dynamiek waar Ingrid blij van wordt. Cultuur ziet ze als een belangrijke levensbehoefte. Door cultuur groei je en leer je de wereld en jezelf kennen. Ze is altijd weer trots wanneer ze weer blije klanten tegenkomt.

  Bekijk details van Ingrid van Beek

 • Lilian Willems

  Medewerker Informatie en Advies

  Op de middelbare school ontstond Lilians liefde voor taal in woord en geschrift. Een logische volgende stap was de Bibliotheekacademie. Haar functie is door de jaren heen inhoudelijk flink veranderd. De rode draad was en is het werken met mensen, de interactie, uitdaging en kennisoverdracht. Lilian zou niets anders willen!

  Bekijk details van Lilian Willems

 • Marian Rombouts

  Programmamanager Bibliotheek en Educatie

  Volgens haar jongste zoon (25) is Marian een echt cultuurmens. Voor haar is CultuurSpoor een ontmoetingsplek waar mensen uit Best informatie, kennis en cultuur kunnen halen en brengen en met elkaar kunnen delen. Daar gaat zij voor!

  Bekijk details van Marian Rombouts

 • Ria van Poucke

  Medewerker Informatie en Advies

  Ria houdt van het contact met mensen in de Bibliotheek. Als Medewerker Informatie & Advies zet zij zich in om vooral jongeren enthousiast te krijgen en te houden voor lezen. Voor scholen stelt zij projectcollecties samen, met boeken over een specifiek thema. Klassen die op bezoek komen leidt zij rond in de Bibliotheek.

  Bekijk details van Ria van Poucke

 • Robert Spronk

  Programmamanager Muziek en Dans

  Robert is Programmamanager Muziek en Dans bij CultuurSpoor Best. Coördinatie van de Cultuur Loper valt in zijn takenpakket. Daarnaast houdt hij zich bezig met de uitvoering van Samenwerking, Reuring en Innovatie en is hij de contactpersoon voor vragen rondom de AVG.

  Bekijk details van Robert Spronk

 • Stefani Moerland

  Medewerker Backoffice

  Stefani is verantwoordelijk voor de financiële administratie en ledenadministratie bij CultuurSpoor Best. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de administratieve kant van onze educatie-cursussen tiptop in orde is. Ze schrijft cursisten in, beantwoordt hun vragen en verstuurt facturen. Bovendien zorgt zij ervoor dat de cursussen terug te vinden zijn op de website.

  Bekijk details van Stefani Moerland

 • Barbara van Heeswijk

  Receptioniste

  Bekijk details van Barbara van Heeswijk

 • Ellen Reinders Taalhuis Best

  Coördinator Taalhuis Best

  Bekijk details van Ellen Reinders